САВЈЕТИ ЗА ДИЈЕТУ

7 најбољих додатака за мршављење које бисмо требали имати

Признајемо да понекад постанемо нестрпљиви и често паднемо у депресију током свог пута за мршављење. Потребна нам је сва мотивација да нам помогне да идемо напред. Суочио сам се са платоима када не бацим ниједан грам, иако живот прођем. Тада точкови који ми дрмају мозак постају мрзовољни 😛 Већину времена сам се суочавао са овом ситуацијом и радићу прегледе, знам да сам се умешао у нешто или друго. Видите, наша тела су заиста сложена. Треба нам више ако се знојимо више, то је тако једноставно!

Последњи пут кад се сетим када је губитак килограма престао, схватио сам да сам анемичан и тада сам добио више килограма од брзине ракете. Стога, покушавајући да смршате, никада не бисте требали изгубити хранљиве материје које су вам потребне телу.

Испод је 7 најбољих додатака за мршављење које сматрам корисним и које бисте требали имати. Не, не говорим ни о једној чаробној пилули за коју људи тврде да су је користили и која баца око 30 кг тежине и 20 година живота: П. Не верујем у њих!

Дакле, хајде да разговарамо о 7 најбољих додатака за мршављење које би сви требали пробати.

7 најбољих додатака за мршављење

  1. Омега -3 капсуле рибљег уља

Ако сте строги вегетаријанац, направите корак. Један од мојих медицинских пријатеља рекао је да многи људи имају недостатке Омега-3. Омега-3 изазива сагоревање масти.

2. Витамин Б –

Они помажу у повећању метаболизма, подстичу раст ћелија и здраву кожу. Мора имати!

3. Мулти-витамин –

Ефикасност тела у сагоревању масти повећава се када се узима мултивитамин. Треба вам више мултивитамина ако је ваш животни стил активан. Ово много помаже у сагоревању масти на стомаку. Ако ваш мултивитамински додатак садржи довољно витамина Б, можете га прескочити.

4. Пробиотици –

Већ смо разговарали о пробиотицима и нашим цревима овде. Пробиотици су важни за наш имунолошки систем и за здраву пробаву. Пошто у поврћу и воћу имамо толико пестицида, пробиотици које добијамо од њих нису довољни. Иакулт је лако доступан пробиотик, о томе ћу писати раније. Скута је богата пробиотицима и такође је укусна :). Покушајте свакодневно да пијете скут, две мале посуде са оброцима.

5. Протеински прах – Протеински прах доступан је у неколико варијанти: соја, сурутка итд. Сурутка је убедљиво најпопуларнији додатак протеинима. Открио сам да су протеини сурутке за мене најефикаснији. Соја није добра за здравље, чита овде. Док је вОни су протеини је један од производа производње протеина сира. Сир је богат протеин. Протеини у серуму садрже све аминокиселине. Ово помаже да се уради следеће.

  • за побољшање цревне флоре

  • за јачање и обнављање мишића, што је веома неопходно током вежбања

  • за побољшање метаболизма и сагоревање масти.

6. Зелени чај / чај од камилице – Богати антиоксидантима, појачавају наш имуни систем и чине нас сагоревањем масти. Сада није обавезно узимати врући зелени чај. Не шалим се: П. Узимам зелени чај капањем воде у теретани и то одлично делује. Даје ми енергију која ми је потребна у теретани! Чај од камилице је такође добар избор. Такође је богат антиоксидантима и опушта наше тело. Можете га добити и ноћу!

7. Додатак влакнима – Ово није баш популарно међу обичним људима. Знам за неке спортисте који узимају додатак влакнима. Влакна су изузетно важна за чишћење тела. Каже се да нам треба 30-40 грама влакана дневно. До сада нисам пробао ниједан додатак влакнима. Имаш?

Ово је била моја листа 7 најбољих додатака за мршављење, да ли користите неке друге? Поделите са нама.

Извор слике: 1

Можда бисте волели и да прочитате –

Leave a Comment