Услови

Услови

Welcome to наказа здравља!

Ови услови описују правила и прописе за употребу веб странице наказа здравља која се налази на хттпс://2даисонлине.цом.

Приступањем овом веб месту претпостављамо да прихватате ове услове и одредбе. Не настављајте да користите наказу здравља ако се не слажете са свим одредбама и условима наведеним на овој страници.

Следећа терминологија односи се на ове Услове и одредбе, Изјаву о приватности и Обавештење о одрицању одговорности и све уговоре: „Клијент“, „Ви“ и „Ваш“ односи се на вас, особу која се пријављује на ову веб страницу и у складу са условима и одредбама Компаније. „Компанија“, „Ми сами“, „Ми“, „Наши“ и „Ми“ односи се на нашу Компанију. „Странка“, „Странке“ или „Ми“ односи се и на Клијента и на нас саме. Сви услови се односе на понуду, прихватање и разматрање плаћања неопходних за спровођење процеса наше помоћи Клијенту на најприкладнији начин, изричито у сврху задовољења потреба Клијента у погледу пружања наведених услуга Компаније, у складу са и подлеже важећем закону Холандије.

Колачићи

Запошљавамо употребу колачића. Приступањем наказама здравља пристали сте да користите колачиће у складу са Политиком приватности наказа здравља.

Већина интерактивних веб локација користи колачиће како би нам омогућили да преузмемо корисничке детаље за сваку посету. Колачиће користи наша веб локација како би омогућила функционалност одређених области како би олакшала људима који посећују нашу веб страницу. Неки од наших повезаних партнера / оглашивача могу такође користити колачиће.

Лиценца

Ако није другачије назначено, наказа здравства и / или њени даваоци лиценце поседују права интелектуалне својине на сав материјал на наказиву здравља. Сва права интелектуалне својине су задржана. Овоме можете приступити из најаве здравља за сопствену личну употребу подложно ограничењима постављеним у овим условима.

Не смеш:

 • Објавити материјал из казненог здравља
 • Продаја, изнајмљивање или подлиценца материјала из здравственог стања
 • Репродукујте, дуплирајте или копирајте материјал из наказа здравља
 • Redistribute content from наказа здравља

Делови ове веб странице пружају могућност корисницима да постављају и размењују мишљења и информације у одређеним областима веб странице. наказа здравља не филтрира, не уређује, не објављује и не коментарише коментаре пре њиховог присуства на веб локацији. Коментари не одражавају ставове и мишљења наказа здравља, њених агената и / или повезаних лица. Коментари одражавају ставове и мишљења особе која објављује своје ставове и мишљења. У мери у којој то дозвољавају важећи закони, наказа здравља неће бити одговорна за коментаре или било какву одговорност, штету или трошкове проузроковане и / или претрпљене као резултат било које употребе и / или објављивања и / или појављивања коментара на ову веб страницу.

наказа здравља задржава право да надгледа све коментаре и уклања све коментаре који се могу сматрати неприкладним, увредљивим или узрокују кршење ових Услова и одредби.

Гарантујете и заступате следеће:

 • Имате право да коментаре објавите на нашој веб страници и имате све потребне лиценце и сагласности за то;
 • Коментари не нарушавају ниједно право интелектуалне својине, укључујући без ограничења ауторска права, патент или заштитни знак било које треће стране;
 • Коментари не садрже клеветнички, клеветнички, увредљиви, непристојни или на било који други начин незаконит материјал који представља нарушавање приватности
 • Коментари се неће користити за тражење или промоцију пословања или обичаја или представљање комерцијалних активности или незаконитих активности.

Овим додељујете наклади здравља неексклузивну лиценцу за употребу, репродукцију, уређивање и овлашћење других да користе, репродукују и уређују било који ваш коментар у било којем облику и формату или медију.

Хипервеза до нашег Садржаја

Следеће организације могу се повезати на нашу веб страницу без претходног писменог одобрења:

 • Владине агенције;
 • Претраживачи;
 • Новинске организације;
 • Дистрибутери директорија на мрежи могу се повезивати са нашом веб локацијом на исти начин као и хипервезе до веб локација других предузећа са листе; и
 • Акредитована предузећа широм система, осим тражења непрофитних организација, добротворних тржних центара и добротворних група за прикупљање средстава које можда неће имати хипервезу до наше веб локације.

Ове организације могу да воде до наше почетне странице, публикација или других информација о веб локацији, под условом да веза: (а) ни на који начин не вара; (б) не подразумева лажно спонзорство, одобрење или одобрење повезивачке стране и њених производа и / или услуга; и (ц) уклапа се у контекст веб локације повезивача.

Можемо размотрити и одобрити друге захтеве за повезивање следећих врста организација:

 • општепознати извори потрошачких и / или пословних информација;
 • сајтови заједнице дот.цом;
 • удружења или друге групе које представљају добротворне организације;
 • дистрибутери именика на мрежи;
 • интернет портали;
 • рачуноводствене, адвокатске и консултантске фирме; и
 • образовне институције и трговинска удружења.

Одобрићемо захтеве за повезивање ових организација ако одлучимо да: (а) веза не би довела до тога да изгледамо неповољно према себи или према нашем акредитованом предузећу; (б) организација нема негативне евиденције код нас; (ц) корист за нас од видљивости хипервезе надокнађује одсуство наказа здравља; и (д) веза је у контексту општих информација о ресурсима.

Ове организације могу водити до наше почетне странице све док веза: (а) ни на који начин не вара; (б) не подразумева лажно спонзорство, одобравање или одобрење повезивачке стране и њених производа или услуга; и (ц) уклапа се у контекст веб локације повезивача.

Ако сте једна од организација наведених у параграфу 2 горе и желите да се повежете са нашом веб локацијом, морате нас о томе обавестити слањем е-маила на наказану здравље. Укључите своје име, име своје организације, податке за контакт као и УРЛ ваше веб локације, списак свих УРЛ адреса са којих намеравате да се повежете на нашу веб страницу и списак УРЛ адреса на нашој веб локацији на које желите да линк. Сачекајте 2-3 недеље за одговор.

Одобрене организације могу хипервезу до наше веб странице како следи:

 • Коришћењем нашег корпоративног имена; или
 • Коришћењем јединственог локатора ресурса који је повезан са; или
 • Коришћењем било ког другог описа нашег веб сајта који је повезан са тим има смисла у контексту и формату садржаја на сајту повезивачке стране.

Ниједна употреба логотипа наказа здравља или другог уметничког дела неће бити дозвољена за повезивање без одсуства уговора о лиценцирању жига.

иФрамес

Без претходног одобрења и писменог одобрења не можете стварати оквире око наших веб страница који на било који начин мењају визуелну презентацију или изглед наше веб странице.

Одговорност за садржај

Нећемо бити одговорни за било који садржај који се појављује на вашој веб локацији. Пристајете да нас заштитите и заштитите од свих потраживања која се појављују на вашој веб локацији. Ниједна веза не би требало да се појављује на било којој веб локацији која се може протумачити као клевета, непристојно или криминално или која крши, на други начин крши или заговара кршење или неко друго кршење било којих права трећих лица.

Ваша приватност

Молимо прочитајте Политику приватности

Резервација права

Задржавамо право да захтевамо да уклоните све везе или било коју одређену везу до наше веб странице. Одобравате да на захтев одмах уклоните све везе до наше веб странице. Такође задржавамо право да усвојимо ове услове и одредбе и повезује политику у било ком тренутку. Непрекидним повезивањем са нашом веб локацијом пристајете на обавезу и поштовање ових услова повезивања.

Уклањање веза са наше веб странице

Ако на било којој локацији нађете увредљиву везу на нашој веб локацији, слободно нас контактирајте и обавестите у било ком тренутку. Размотрићемо захтеве за уклањање веза, али нисмо дужни или одговорити директно вама.

Не осигуравамо да су информације на овој веб локацији тачне, не гарантујемо њихову потпуност или тачност; нити обећавамо да ћемо обезбедити да веб локација остане доступна или да се материјал на веб локацији ажурира.

Изјава о одрицању одговорности

У максималној мери дозвољеној важећим законом, искључујемо све изјаве, гаранције и услове који се односе на нашу веб страницу и употребу ове веб странице. Ништа у овом одрицању одговорности неће:

 • ограничите или искључите нашу или вашу одговорност за смрт или телесне повреде;
 • ограничите или искључите нашу или вашу одговорност за превару или лажно представљање;
 • ограничити било коју од наших или ваших обавеза на било који начин који није дозвољен важећим законом; или
 • изузмите било коју од наших или ваших обавеза које можда неће бити искључене према важећем закону.

Ограничења и забране одговорности постављене у овом одељку и другде у овом одрицању одговорности: (а) подлежу претходном пасусу; и (б) уређују све обавезе које произлазе из изјаве о одрицању одговорности, укључујући обавезе које произлазе из уговора, деликтом и због кршења законске обавезе.

Све док се веб локација и информације и услуге на веб локацији пружају бесплатно, нећемо бити одговорни за било какав губитак или штету било које природе.