Правила о приватности

Политика приватности за наказа здравља

На месту наказа здравља, доступном са хттпс://2даисонлине.цом, један од наших главних приоритета је приватност наших посетилаца. Овај документ о политици приватности садржи врсте података које прикупља и бележи наказа здравља и како их користимо.

Ако имате додатних питања или тражите више информација о нашој Политици приватности, не устручавајте се да нас контактирате.

Ова Политика приватности односи се само на наше мрежне активности и важи за посетиоце наше веб странице у вези са информацијама које су делили и / или прикупљали у наказивању здравља. Ова политика се не односи на било које информације прикупљене ван мреже или путем канала који нису ове веб локације. 

Пристанак

Коришћењем наше веб странице пристајете на нашу Политику приватности и слажете се са њеним условима.

Информације које прикупљамо

Лични подаци које требате да наведете и разлози због којих ћете их тражити биће вам јасни у тренутку када од вас тражимо да наведете своје личне податке.

Ако нас директно контактирате, можда ћемо добити додатне информације о вама, попут вашег имена, адресе е-поште, телефонског броја, садржаја поруке и / или прилога које нам можете послати и било које друге информације које одлучите да пружите.

Када се региструјете за налог, можда ћемо затражити ваше контакт податке, укључујући ставке као што су име, име компаније, адреса, адреса е-поште и телефонски број.

Како користимо ваше податке

Информације које прикупљамо користимо на разне начине, укључујући:

  • Обезбедите, управљајте и одржавајте нашу веб локацију
  • Побољшајте, персонализујте и проширите нашу веб страницу
  • Схватите и анализирајте како користите нашу веб страницу
  • Развијте нове производе, услуге, функције и функционалност
  • Комуницирајте са вама, било директно или преко једног од наших партнера, укључујући корисничку службу, како бисте вам обезбедили ажурирања и друге информације у вези са веб страницом, а у маркетиншке и промотивне сврхе
  • Шаљем вам е-маилове
  • Пронађите и спречите превару

Датотеке са белешкама

наказа здравља следи стандардну процедуру коришћења датотека дневника. Ове датотеке евидентирају посетиоце када посете веб локације. Све хостинг компаније раде ово и део аналитике хостинг услуга. Подаци прикупљени у датотекама дневника укључују адресе интернетског протокола (ИП), тип прегледача, добављача Интернет услуга (ИСП), печат датума и времена, странице са референцама / излазима и могуће број кликова. Они нису повезани са било којим информацијама које могу лично да вас идентификују. Сврха информација је за анализу трендова, администрирање веб локације, праћење кретања корисника на веб локацији и прикупљање демографских података.

Колачићи и веб светионици

Као и било која друга веб локација, наказа здравља користи „колачиће“. Ови колачићи се користе за чување података, укључујући жеље посетилаца и странице на веб локацији којима је посетилац приступио или их посетио. Информације се користе за оптимизацију корисничког искуства прилагођавањем садржаја наше веб странице на основу типа прегледача посетилаца и / или других информација.

За опште информације о колачићима, прочитајте „Шта су колачићи“ .

Гоогле ДоублеЦлицк ДАРТ колачић

Гоогле је независни добављач на нашој веб локацији. Такође користи колачиће, познате као ДАРТ колачићи, за приказивање огласа посетиоцима наше веб странице на основу њихове посете ввв.вебсите.цом и другим веб локацијама на Интернету. Међутим, посетиоци могу одлучити да одбију употребу ДАРТ колачића тако што ће посетити Гоогле политику огласа и мреже садржаја на следећој УРЛ адреси – хттпс://полициес.гоогле.цом/тецхнологиес/адс

Наши партнери за оглашавање

Неки оглашавачи на нашој веб локацији могу да користе колачиће и веб светионике. Наши партнери за оглашавање наведени су у наставку. Сваки од наших оглашивачких партнера има сопствену Политику приватности за своје политике корисничких података. Ради лакшег приступа хипервезали смо се на њихове смернице приватности у наставку.

Политике приватности оглашавача

Можете погледати ову листу да бисте пронашли Политику приватности за сваког од оглашивачких партнера наказа здравља.

Независни сервери огласа или огласне мреже користе технологије попут колачића, ЈаваСцрипт-а или веб-светионика који се користе у одговарајућим огласима и везама које се појављују на најави здравља, а које се шаљу директно у прегледач корисника. Они аутоматски приме вашу ИП адресу када се то догоди. Ове технологије се користе за мерење ефикасности њихових рекламних кампања и / или за персонализацију рекламног садржаја који видите на веб локацијама које посећујете.

Имајте на уму да наказа здравља нема приступ овим колачићима које користе независни оглашавачи нити их контролише.

Политике приватности трећих лица

Политика приватности наказа здравља се не односи на друге оглашаваче или веб локације. Стога вам саветујемо да детаљније информације потражите у одговарајућим Политикама приватности ових независних сервера за огласе. Може садржати њихову праксу и упутства о томе како да се онемогуће одређене опције.

Можете да онемогућите колачиће помоћу појединачних опција прегледача. Да бисте знали детаљније информације о управљању колачићима помоћу одређених веб прегледача, оне се могу наћи на одговарајућим веб локацијама прегледача.

ЦЦПА права на приватност (не продајте моје личне податке)

Према ЦЦПА, између осталих права, потрошачи у Калифорнији имају право на:

Захтевајте да предузеће које прикупља личне податке потрошача открије категорије и одређене делове личних података које је предузеће прикупило о потрошачима.

Захтевајте од предузећа да избрише све личне податке о потрошачу које је предузеће прикупило.

Захтевајте да предузеће које продаје личне податке потрошача не продаје личне податке потрошача.

Ако поднесете захтев, имамо месец дана да вам одговоримо. Ако желите да остварите неко од ових права, контактирајте нас.

ГДПР права на заштиту података

Желели бисмо да будемо сигурни да сте у потпуности свесни свих својих права на заштиту података. Сваки корисник има право на следеће:

Право на приступ – Имате право да захтевате копије својих личних података. За ову услугу можемо вам наплатити малу накнаду.

Право на исправку – Имате право да захтевате да исправимо све информације за које сматрате да су нетачне. Такође имате право да захтевате да допунимо податке за које сматрате да су непотпуни.

Право на брисање – Имате право да захтевате да избришемо ваше личне податке, под одређеним условима.

Право на ограничење обраде – Имате право да захтевате да ограничимо обраду ваших личних података, под одређеним условима.

Право на приговор на обраду – Имате право да поднесете приговор на нашу обраду ваших личних података, под одређеним условима.

Право на преносивост података – Имате право да захтевате да податке које смо прикупили пренесемо у другу организацију или директно вама под одређеним условима.

Ако поднесете захтев, имамо месец дана да вам одговоримо. Ако желите да остварите неко од ових права, контактирајте нас.

Информације о деци

Други део нашег приоритета је додавање заштите деци док користе Интернет. Подстичемо родитеље и старатеље да посматрају, учествују и / или надгледају и воде њихове мрежне активности.

наказа здравља свесно не прикупља никакве личне податке који се могу идентификовати од деце млађе од 13 година. Ако мислите да је ваше дете пружило овакве информације на нашој веб страници, топло вам препоручујемо да нас одмах контактирате и ми ћемо се потрудити да то одмах учинимо уклоните такве податке из наше евиденције.