Политика колачића

Политика колачића за наказа здравља

Ово је политика колачића за наказану здравље, доступна са хттпс://2даисонлине.цом

Шта су колачићи

Као што је уобичајена пракса код готово свих професионалних веб локација, ова веб локација користи колачиће, односно мале датотеке које се преузимају на ваш рачунар, да би побољшала ваше искуство. Ова страница описује које информације прикупљају, како их користимо и зашто понекад морамо да складиштимо ове колачиће. Такође ћемо поделити како можете спречити да се ови колачићи чувају, али то може смањити верзију или ‘разбити’ одређене елементе функционалности веб локација.

За опште информације о колачићима, прочитајте „Шта су колачићи“ .

Како користимо колачиће

Колачиће користимо из различитих разлога описаних у наставку. Нажалост, у већини случајева не постоје стандардне опције за онемогућавање колачића без потпуног онемогућавања функционалности и функција које додају овој веб локацији. Препоручује се да оставите све колачиће ако нисте сигурни да ли су вам потребни или не у случају да се користе за пружање услуге коју користите.

Онемогућавање колачића

Подешавање колачића можете да спречите подешавањем подешавања у свом прегледачу (како то учинити потражите у помоћи прегледача). Имајте на уму да ће онемогућавање колачића утицати на функционалност ове и многих других веб локација које посећујете. Онемогућавање колачића обично резултира и онемогућавањем одређених функционалности и карактеристика ове веб локације. Због тога се препоручује да не онемогућавате колачиће.

Колачићи које постављамо

  • Цоокиес цоокиесДа бисмо вам пружили сјајно искуство на овој веб локацији, ми пружамо функционалност да подесимо ваше поставке начина рада ове веб локације када је користите. Да бисмо запамтили ваше поставке, морамо да поставимо колачиће тако да се ове информације могу позивати сваки пут када на вашу интеракцију са страницом утичу ваше преференције.

Колачићи треће стране

У неким посебним случајевима користимо и колачиће које пружају поуздане треће стране. Следећи одељак детаљно описује које колачиће независних произвођача можете наићи на овој веб локацији.

  • Ова веб локација користи Гоогле аналитику која је једно од најраспрострањенијих и најпоузданијих решења за аналитику на вебу, које нам помажу да разумемо како користите веб локацију и начине на које можемо побољшати ваше искуство. Ови колачићи могу пратити ствари као што су колико времена проводите на веб локацији и страницама које посећујете како бисмо наставили да производимо занимљив садржај.За више информација о колачићима Гоогле аналитике погледајте званичну страницу Гоогле аналитике.
  • Аналитика независних произвођача користи се за праћење и мерење употребе ове веб странице како бисмо могли да наставимо да производимо занимљив садржај. Ови колачићи могу пратити ствари као што су колико времена проводите на веб локацији или страницама које посећујете, што нам помаже да схватимо како можемо побољшати веб локацију за вас.
  • С времена на време тестирамо нове функције и незнатно мењамо начин испоруке веб локације. Када још увек тестирамо нове функције, ови колачићи могу да се користе да би се обезбедило доследно искуство док сте на веб локацији, истовремено осигуравајући да разумемо које оптимизације наши корисници највише цене.
  • Услуга Гоогле АдСенсе коју користимо за приказивање реклама користи ДоублеЦлицк колачић за приказивање релевантнијих огласа на вебу и ограничавање броја приказа огласа.За више информација о Гоогле АдСенсеу погледајте званична честа питања о приватности за Гоогле АдСенсе.
  • Огласе користимо да бисмо надокнадили трошкове коришћења ове странице и обезбедили средства за даљи развој. Колачићи за бихејвиорално оглашавање које користи ова веб страница осмишљени су тако да обезбеде да вам пружамо најрелевантније огласе кад год је то могуће анонимним праћењем ваших интереса и представљањем сличних ствари које могу бити од интереса.

Више информација

Надамо се да вам је то разјаснило ствари и као што је претходно поменуто, ако постоји нешто за шта нисте сигурни да ли вам треба или не, обично је сигурније да колачиће оставите омогућеним у случају да делује у интеракцији са неком од функција које користите на нашој веб локацији.

Међутим, ако и даље тражите више информација, можете нас контактирати путем једног од наших омиљених начина контакта:

  • Е-адреса: админ@2даисонлине.цом